Показване на 1–12 от 25 резултата

Finca Monte Azul – Mexico

17.60 лв.65.00 лв.
Това кафе се произвежда в район Хуила по специална аеробна техника на ферментация, придаваща на кафето един наистина балансиран вкус, идеална за приготвяне на еспресо.

Golaabil – Santa Elenea Los Caimos – Colombia

17.60 лв.65.00 лв.
Това кафе се произвежда в район Хуила по специална аеробна техника на ферментация, придаваща на кафето един наистина балансиран вкус, идеална за приготвяне на еспресо.

Brasil Cerrado Mineiro San Rafael

17.60 лв.65.00 лв.
Сред най-красивите създания под бразилското небе е птицата на Сан Рафаел. Въпреки името си, това е крилато създание, покрито с оранжеви пера, които обгръщат получовешко тяло. Птицата има лице на ангел, скрито зад величествен клюн. Ако прелети пред слънцето, мощните й крила пускат сянката си над плантациите от регион Черрадо. Клюнът й е видим от земята щом излети и лесно може да бъде сбъркан с пламък, който отива към небето. Птицата на Сан Рафаел лети всяка нощ до най-отдалечените краища на земята, където човешки крак не е стъпвал. Тя разкрива с клюна и ноктите си скритата същност на природата преди да се завърне у дома. Птицата обикаля земята от няколко века и всички разноцветни аромати, които събира, ги разпръсква по полетата на Черрадо, където расте кафе с уникални нюанси и аромат. Когато опитваме кафето от тези растения, усещаме резултата от вековното пътешествие свързано с любимата ни планета.

El Salvador

19.90 лв.70.00 лв.
Кафе, представящо уникалните вкусови профили на сорта Бурбон. Превъзходна комбинация от цитруси, подправки, зелена ябълка и грозде.

Joker Specialty Box

79.99 лв.
Какво има в нашата кутия? – Специален бленд кафе (250гр) от колекцията ни – Насипен горещ шоколад (200гр) – Хидратиращ гланц за устни, съдържащ кафе – Изцяло натурален, подхранващ крем за тяло, с неустоим състав и аромат на кафе – Чорапи с тематика на кафе – Професионална кафеварка

4 x Colombia Bucaramanga Supremo 18 ПРОМО ПАКЕТ

52.80 лв.
Богат и плътен вкус на зрели плодове, тъмен шоколад и кафява захар се комбинират успешно, за да предадат приятна киселинност и плътен каймак с всяка глътка.

4 x Guatemala Huehuetenango ПРОМО ПАКЕТ

52.80 лв.
Кафе с балансирана сладост, получена от комбинацията между млечен шоколад и свежа лимонада.

4 x Mexico Decaff ПРОМО ПАКЕТ

52.80 лв.
Кафе с богат аромат на черен и млечен шоколад, с привкус на ядки и какао.

4 x Nicaragua Uca San Juan Del Rio Coco ПРОМО ПАКЕТ

52.80 лв.
Кафе с балансирана сладка киселинност, присъща на портокала, допълнена с шоколадово-карамелен аромат.

4 х Brazil Daterra Monte Cristo ПРОМО ПАКЕТ

52.80 лв.
Богато и плътно кафе с нотки на череша и тъмен шоколад.

Уред за приготвяне на кафе Хемекс

96.00 лв.
Кутията на Хемекс съдържа въпросната система ,която представлява висок стъклен съд със стеснение по средата облечен в красив и удобен за захващане дървен пръстен.